Maitsev koerte täistoit veiseliha ja brokoliga
-
Siseorganid (süda ja maks) valkude, vitamiinide ja mineraalainete lisaallikana.
-
Sisaldab peamise taimse allikana toorest porgandit – porgand on hea kaaliumi, B6-vitamiini ja suurepärane beetakaroteeni allikas.
-
Monovalgu preparaadid sisaldavad ainult üht loomse valgu allikat.
- Täidetud brokoliga - Stuffed with broccoli – suurepärane kiudainete ja C-vitamiini allikas, mis on terve immuunsüsteemi jaoks hädavajalik.
-
Lihtne sulatada ning ideaalne suurus soovitud portsjoniteks.
- Lisatud vitamiinidega.
-
Ei sisalda värv- ega säilitusaineid.
-
Kondi-, gluteeni- ja teraviljavaba.
Koostisosad:
Veiseliha 46.5%, veise süda 25.5%, brokoli 12.5%, porgand 8.5%, veise maks 3.5%, porgandikiu pulber, linaseemnejahu, vitamiinide ja mineraalide segu
Toitainete sisaldus / 100g:
|
|
---|
Metaboliseeritav energia
| 159 kcal
|
Toorkiud
| 2,02g
|
Toorvalk
| 13,98g
|
Toorrasv | 10,56g
|
Niiskus | 61,11g
|
Mineraalide sisaldus | 1,93g
|
Kaltsium | 0,38g
|
Fosfor | 0,17g |
Lisaained / 100g:
Vitamiin A 1440 IU, Vitamiin D3 192 IU, Biotiin 0,014 mg, 3b103/Raud 5 mg, 3b202/Jood 0,1 mg, 3b405/Vask 1,2 mg 3b503/Mangaan 3,5 mg, 3b607/tsink 5 mg
Toitumisjuhis:
Võta sügavkülmast välja soovitud kogus lihapalle ja lase külmikus u 12 tundi sulada või tõsta enne serveerimist toatemperatuurile ja lase paar tundi sulada. Serveeri vastavalt koera soovile - kas osaliselt külmunult või toatemperatuuril soojenenult.
Kõik koerad on erinevad ning juhiseid tuleks kohandada vastavalt koera tõule, vanusele, temperamendile ja aktiivsuse tasemele. Toidu vahetamisel võtke uus kasutusele järk-järgult kahe nädala jooksul. Veenduge, et loomale oleks alati kättesaadav värske ja puhas vesi.
Dog weight
| Feeding recommendation
| Number of meatballs
|
---|
1-5 kg
| 20 – 140 g
| 1-6 pcs
|
5-10 kg
| 140 – 275 g
| 6-12 pcs
|
10-20 kg
| 275 – 575 g
| 12 - 25 pcs
|
20-30 kg
| 575 – 800 g
| 25 - 35 pcs
|
30+ kg
| 800+ g
| 35+ pcs
|
Hoida tooteid inimtoidust eraldi ja -18°C sügavkülmikus. Valmistamiskuupäev on märgitud pakendil ja toote säilivusaeg on 18 kuud peale valmistamiskuupäeva. Ühe lihapalli kaal on ca 23 g.